top of page

Vickie

Voľnočasová víla a princezná

NÁVOD, AKO SI VYBRAŤ TEN SPRÁVNY MATRAC


blog Vickie


Skúste pri čítaní tohto článku nezaspať, lebo sa budeme baviť o príjemných matracoch a dobrom spánku. Regenerácia duševných a telesných síl je základom šťastného života. Bez spánku si ani jeden z nás nevie predstaviť žiť. Práve preto je veľmi dôležité, aby sme si vybrali ten správny matrac. Predsalen budeme na ňom tráviť priemerne 8 hodín každý deň.


najlepší matrac v Bratislave

Bolí vás po odpočinku chrbát, hlava?

bolesť chrbta po spánku

kvalitný matrac v Bratislave na predaj

Ak si chcete vyskúšať najlepšie matrace v Bratislave vlastnými rukami a telom, stačí navštíviť kamenú predajňu na Galvaniho 15, 821 04, Bratislava. Radím vám ale dopredu, že keď vyskúšate aké sú príjemné a pohodlné, bude sa vám za nimi cnieť.


V predajni sa môžete pýtať odborníkov na otázky ohľadom tých najluxusnejších matracov

od výmyslu stveta. Používajú pamäťové a studené peny, BIO materiály, ale aj luxusné matrace

s gélom. Vhodný matrac rozkladá váhu tela, kopíruje jeho tvar, poskytuje chrbtici dostatočnú oporu a uvoľnenie svalstva. Správny matrac je vyrobený z kvalitných a nezávadných materiálov. Sledujte aj záruku, ktorá vypovedá o životnosti matraca. Na väčšinu matracov je záruka 10 rokov na preležanie jadra.

Takto si vybrať správny matrac!

ako si vybrať matrac

Matrac v spánkovom štúdiu skúšajte minimálne 10 minút. Ľahnite si do polohy, v ktorej najčastejšie spíte, resp. vyskúšajte viacero polôh. Vaša chrbtica musí byť pri spaní na chrbte aj na boku v optimálnej polohe. Otestujte preto matrac spoločne s vhodným vankúšom. Tuhosť matraca by mala zodpovedať Vašej telesnej hmotnosti. Pre človeka s nižšou hmotnosťou je vhodný mäkkší matrac, ktorý kopíruje tvar tela, zatiaľ čo ťažšia osoba si vyberie matrac pevnejší. Ak pri ležaní na chrbte vsuniete ruku medzi telo a matrac v oblasti drieku, to značí, že matrac je pre Vás príliš tvrdý. Ďalším krokom pri výbere vhodného matraca by mal byť správne zvolený poťah. Je potrebné zistiť, či je snímateľný a aké má zloženie. Po tom, čo ste si vybrali svojho nového domáceho miláčika, vám ho zamestnanci v dohodnutom termíne privezú domov. Ak už máte doma nový, kvalitný matrac, nezľaknite sa, ak vás náhodou po prvej noci bude bolieť chrbát. Je možné, že doposiaľ ste spali na nevhodnom matraci. Vášmu telu môže chvíľu trvať, kým si zvykne na nový matrac.


Páči sa mi to, že vyhovejú akýmkoľvek požiadavkám, čo sa týka rozmeru matraca. Ak máte atypickú posteľ, ako napríklad moji rodičia, tak túto ponuku iste oceníte. Nepamätám si presne rozmery ich postele, ale viem, že zohnať ten správny matrac pre ich príjemný spánok bolo priam nemožné.

Verím, že vám tento návod pomohol. Keď máte ďalšie otázky, pokojne sa obráťte na Sleepforyou team, zodpovedú na všetko, čo budete potrebovať.

youtuberka blogerka Vickie

Môj youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3ttJu06SeAQ

Lookbook profil: http://lookbook.nu/vickievideo

Instagram: @vickievideo

Facebook: @vickievideo

Twitter: @vickievideo


bottom of page