top of page

Vickie

Voľnočasová víla a princezná

AKO SI ZORGANIZOVAŤ DEŇ + DENNÝ PLÁNOVACÍ LIST


Január by som nazvala mesiacom plánovania a predsavzatí. Ale, aby sme si tieto pekne predstavené ideály aj dodržali, bude treba trochu organizácie v našich každodenných životoch. Dôsledkom tohto som pre vás, a samozrejme i pre seba, pripravila denný plánovací list, ktorý si môžete hocikedy zadarmo vytlačiť a zorganizovať si deň.

Denný kreatívny plánovač 2018

Denný plánovací list obsahuje denný harmonogram od 7:00 do 19:00, kde si môžete zapísať všetko potrebné, pekne postupne. Takto budú mať povinnosti a plány následnosť a nebudeme sa chytať najprv jedného a potom druhého a medzitým sa zabudneme pri treťom. Priznávam sa, že mne sa to stáva celkom často. V druhej časti si môžeme zapísať 4 najdôležitejšie priority daného dňa. Naschvál som nepridala viac, pretože sme schopní si ich napísať až príliš mnoho

a nezvládnuť ich. Potom sa cítime, že sme boli nedostatočne snaživí, i keď to vôbec nemusí byť pravda.

Kreatívny motivačný plánovač zadarmo

Rovno pod priority som umiestnila tabuľku, ktorá sa bude týkať skôr o naše zdravie než povinnosti. Zdravie by malo byť aj tak vždy na prvom mieste. V prvej kolónke je 9 pohárikov, ktoré značia počet vypitej vody za daný deň. Keď sa napijete čistej vody alebo si dáte čaj či iný, najlepšie nesladený nápoj, pohárik prečiarknite či dokreslite. Vedľa si zapíšte cvičenie alebo pohybové činnosti, ktoré by ste v ten deň radi absolvovali. Pod týmito informáciami nájdete časť pre plánovanie jedálnička a ako posledné máte veľké políčko na poznámky. Sem môžete doplniť napríklad aj vaše príjmy a výdaje, aby ste mali prehľad o vašej finančnej situácii.

Denný plánovač na tlač zadarmo

Pre stiahnutie kliknite pravou myšou na obrázok a dajte uložiť ako obrázok, na telefóne či tablete podržte prst na obrázku a následne zvoľte možnosť uložiť.

Prajem vám teda príjemné plánovanie a nezabudnite si vaše vytlačené plánovače pozdieľať na instagrame s hashtagom #planujemsvickie

Na posty s týmto hashtagom čakajte odomňa srdiečko <3

Prajem krásny nový rok 2018!

Môj youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3ttJu06SeAQ

Lookbook profil: http://lookbook.nu/vickievideo

Instagram: @vickievideo

Facebook: @vickievideo

Twitter: @vickievideo


bottom of page