top of page

Vickie

Voľnočasová víla a princezná

KRTKOVANIE NAOZAJ NONSTOP


V každej domácnosti sa môžu prihodiť nehody a poruchy. Taký je život. A práve preto je veľmi dôležité mať zoznam telefónnych čísel, na ktoré môžeme zavolať v prípade potreby. Život dospeláka si treba vedieť užívať zodpovedne a byť pripravený aj na nečakané situácie. Najlepšie sú také, ktoré fungujú nonstop, pretože život ide ďalej aj po 16:00.


nonstop krtkovanie stupava

Takáto služba je Krtkovanie Stupava. Sú tu pre nás 365 dní v roku 7 dní v týždni a 24 hodín denne aj cez všetky sviatky. V prípade havarijnej situácie môžete volať nonstop službu

0902 151 273. Toto je číslo, ktoré si treba odložiť! Ďalšie kontakty nájdete tu.


Pracujú v mestách: Bratislava, Stupava, Pezinok, Modra, Senec, Malacky, Šamorín, Trnava, Hlohovec, Nitra, Galanta, Dunajská streda, Piešťany, Šaľa a okolitých obciach. Takže by som povedala, že je zabezpečené celé západné Slovensko.

krtkovanie stupava

V domácnosti sa môže prihodiť všetko. Neodteká vám drez? Máte zapchaté WC? Potrebujete vyčistiť kanalizáciu? V prípade havarijného stavu sú u vás maximálne do jednej hodiny.


Nemusí byť však hneď havária na to, aby ste potrebovali ich služby. Krtkovanie Stupava ponúka aj bežné služby ohľadom kanalizácie a potrubí, ktoré majú predísť práve takýmto urgentným nehodám. Napríklad čistenie kanalizácie, čistenie odpadu a odtoku, monitoring kanalizácie, trasovanie potrubí.

rychle krtkovanie nonstop stupava

Vykonávajú aj rekonštrukcie kanalizačných rozvodov, plastových vodovodných rozvodov a iné inštalatérske práce. Ak treba namontujú WC, sanitu, poradia si s batériami aj drobnými opravami a výmenou ventilov.


Pri komplexných službách, ktoré sú spojené s krtkovaním odpadov a monitoringom potrubia alebo sú nad rámec čistenia od 30 bm, vedia poskytnúť aj zľavy. Nerobia rozdiely či už ste z Bratislavy alebo z iného mesta západného Slovenska. Pre stálu klientelu alebo preventívne čistenia majú ďalšie výhody. Cena sa skladá z paušálnej sadzby, ktorá zahŕňa vykonanú prácu podľa počtu vyčistených metrov a príjazd vozidla na vami zvolené miesto.


Ak by ste potrebovali ďalšie informácie, pokojne pánov z Krtkovanie Stupava kontaktujte.

Môj youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3ttJu06SeAQ

Lookbook profil: http://lookbook.nu/vickievideo

Instagram: @vickievideo

Facebook: @vickievideo

Twitter: @vickievideo


bottom of page