top of page

Vickie

Voľnočasová víla a princezná

VÝLET DO TATIER? VOLÍM APARTMÁN!


Onedlho k nám privítajú sviatky. Okrem nákupného šialenstva a dobrého jedla sa veľa rodín rozhoduje, kam ísť na zimnú dovolenku. Najobľúbenejšie miesto na Slovensku podľa mňa, sú Tatry. Komu by sa nádherné zasnežené hory s romantickým ligotavým lesom nepáčili, však?

Asi najdôležitejšou súčasťou úspešnej dovolenky je dobré ubytovanie. A ak má človek rodinu, malé deti alebo si chce vyraziť s partiou kamarátov, ako to robievam najčastejšie ja, luxusný hotel asi nebude najlepšie riešenie.

V Tatrách som našla napríklad tento milý apartmán, ktorý by sa hodil rodinke s deťmi alebo skupinke kamarátov, ktorý si chcú vyraziť na lyžovačku alebo, len na výlet spojený s túrou a kochaním sa krásami prírody.

Apartmánik sa nachádza v pokojnej zóne Nového Smokovca v apartmánovom dome Família Smokovec, medzi zastávkami Tatranskej železnice Sibír a Nový Smokovec, takže nemusíte mať ani auto a ľahko sa k nemu dostanete. Ak by ste predsalen radšej išli autom, tak na vás čaká vlastná garáž v cene apartmániku.

V apartmáne Mariana*** sa môže ubytovať až šesť ľudí, čo podľa mňa pre rodinku alebo zohratú bandu úplne stačí. Nájdete tu kuchynku s plným vybavením ako chladnička, rýchlovarná konvica, elektrická varná doska, práčka, a moja najobľúbenejšia umývačka riadu.

V kúpelni je tiež všetko potrebné. Priestranný sprchový kút, ktorý má cez dva metre, wc a veľké zrkadlo.

Apartmán má dve izby, pričom v jednej izbe sa nachádza manželská posteľ a jedna poschodová posteľ. V obývačke nájdete rozťahovaciu pohovku, kde sa tiež príjemne vyspia dve osoby. Pre malinké deti tu majú aj detskú postieľku a rôzne pomôcky. Taktiež je tu mnoho úložného priestoru.

Bezplatné WIFI pripojenie je pre mňa veľkým plusom. Mne ako blogerke je pripojenie k wifi veľmi dôležité aj počas dovolenky. Rada totiž postujem fotky z výletov a zdieľam videá

z daného dňa. Myslím si, že s tým nie som sama.

Po celodennej aktivite v zasneženej krajine určite oceníte relax centrum s vírivkou, s dvoma vyhrievanými oddychovými ležadlami, troma saunami a ochladzovacím bazénom. Nemusíte viackrát hádať, že môj favorit je vírivka.

Recepcia je otvorená nonstop. V týchto priestoroch si môžete zahrať stolný futbal, dať si kávičku alebo horúcu čokoládu. Pre deti tu majú prichystaný celkom veľký detský kútik. Pekným detailom je i akvárium v strede miestnosti.

Apartmán má aj ukážkové video, takže ak si chcete pozrieť ako to tam vyzerá stačí kliknúť.

Z apartmánu Mariana*** sa dostanete do lyžiarskych stredísk za pár minút peši. 10 min je to na Jakubkovu lúku a 18 minút k lanovke Hrebienok. V okolí sa nachádza viacero lyžiarskych škôl, požičovní lyží a príslušenstva pre deti aj dospelých, potraviny, obchody a reštaurácie v susedstve. Ďalšie služby nájdete v Starom Smokovci.

Ak si chcete prečítať recenzie zákazníkov apartmánu stačí kliknúť sem.

Verím, že ste sa dočítali o všetkých dôležitých informáciách a trochu vám to pomohlo pri výbere ubytovania vo Vysokých Tatrách.

Môj youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3ttJu06SeAQ

Lookbook profil: http://lookbook.nu/vickievideo

Instagram: @vickievideo

Facebook: @vickievideo

Twitter: @vickievideo


bottom of page